YEMEK LİSTESİ

K12 – VELİ ERİŞİM

İSTEK DERGİ

İSTEKKART

Bilgileri doldurun hemen size ulaşalım!

Yazar Söyleşi- Hanzade Servi

Sevgili Hanzade Servi :  “Ben Yo-Yo’yu, çocukları eğlendirmek, eğlenen o çocukların büyüdüklerinde sıkıcı yetişkinlere dönüşmesini engellemek ve çoktan sıkıcı yetişkinlere dönüşmüş olanlara da, çocukluklarındaki heyecanı yakalamak için hâlâ şanslarının olduğunu göstermek amacıyla yazdım. Aslında Yo-Yo, yetişkinler için bir başucu kılavuzudur. Tencerenin dibinde kalan kek hamurunu yalamayı çocuklarına kaptıran babalara, o hakkı geri verdi. Elbiseleri çamurlanmasın diye yere oturmaktan çoktan vazgeçmiş annelere, ‘bırak çamurlansın’ dedi. Ve çocukların, kaydırakların velayetini  büyüklerle paylaşması için gerekli belgeleri hazırladı.” der. Okulumuz Türkçe bölümü tarafından düzenlenen “Yazar Söyleşileri” kapsamında Yazar Hanzade Servi’nin Yo-Yo adlı eserini zevkle okuyan  7.sınıf öğrencilerimiz 10 Ocak Perşembe günü kendisiyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.